Thought Leaders

De toekomst van de financiële sector voorspel je niet met een glazen bol

De toekomst van de financiële sector voorspellen door in een glazen bol te kijken, dat werkt helaas niet. Wij besloten in gesprek te gaan met grote namen uit de markt en hen te vragen om een voorspelling te doen. Dit resulteerde in diverse interessante artikelen die jou op weg helpen met jouw IT roadmap.

We spraken:
– Jasper Cuijten – Directeur Business Development De Hypotheker
– Danny Nijhuis – COO ING Wholesale Banking
– Hans Visser – Pensioen expert
– Harold Mahadew – Distribution and InsurTech Lead

Thought leaders in de financiële sector: Jouw glazen bol kan voorlopig nog even in de kast.

Benieuwd hoe de grote denkers van onze generatie de toekomst van de financiële sector voor zich zien?

Lees het in onze artikelenreeks

Image to go with text

De Hypotheker – Jasper Cuijten

Wereldberoemd in Nederland, De Hypotheker. Ga bij jezelf maar eens na, heb jij zelf wel eens berekend hoeveel hypotheek je kunt krijgen via de website van De Hypotheker?

Vandaag vertelt Jasper Cuijten, Directeur Business Development, over de klantreis en over de toekomst van De Hypotheker. We verklappen alvast: dat zal echt niet alleen maar het afsluiten van een hypotheek omvatten! In dit artikel vertelt Cuijten over zijn droom ‘De Hypotheker Platform’ en over hoe deze droom werkelijkheid gaat worden door de inzet van IT en de juiste mindset.

Lees het artikel
Image to go with text

Pensioen expert – Hans Visser

Hans Visser, al zijn hele leven werkzaam in de pensioenwereld en van 2016 tot en met 2022 General Manager bij Zwitserleven. Visser krijgt eindeloos veel energie van de pensioen- en levenbusiness. Hij gaat voor een betere wereld en een mooier leven.

Lees het artikel
Image to go with text

ING Wholesale Banking – Danny Nijhuis

n dit artikel uit de Thought Leader reeks leest u een fijn gesprek tussen Marlies van Sonsbeek (Managing Partner van Finaps) en Danny Nijhuis (COO van ING Wholesale Banking) waarin de ontwikkelingen in de Wholesale Banking (WB) wereld naar voren komen: Hoe ziet de wereld van vandaag eruit? Hoe ga je bijvoorbeeld om met de toenemende druk op regelgeving en met legacy? Hoe ziet de wereld van morgen eruit? Een kleine teaser, ook in de digitale wereld van morgen draait het om mensen, mensen en nog eens mensen!

Lees het artikel
Image to go with text

Verbond van verzekeraars – Harold Mahadew

In dit artikel spreken we Harold van Verbond van Verzekeraars. Een luchtig gesprek over de verzekeringsmarkt. We spraken over ontwikkelingen en uitdagingen in de markt. Volgens Harold staan we aan de vooravond van verregaande veranderingen in verzekeringsland. Het is tijd om nieuwe technologieën te adopteren en samen te gaan werken met InsurTechs en kleine innovatieve partijen. Ontdek in dit artikel hoe jij als verzekeraar niet achter de feiten aan zal gaan lopen.

Lees het artikel

Wil je nog meer lezen?

In het onderstaande overzicht kun je meer lezen over hoe wij verbetering van financiële diensten toepassen in het digitale tijdperk.