Thought Leaders in de financiële sector

Thought Leaders in the Financial Sector

De toekomst van de financiële sector voorspel je niet met een glazen bol
De toekomst van de financiële sector voorspellen door in een glazen bol te kijken, dat werkt helaas niet. Wij besloten in gesprek te gaan met grote namen uit de markt en hen te vragen om een voorspelling te doen. Dit resulteerde in diverse interessante artikelen die jou op weg helpen met jouw IT roadmap.

We spraken:
- Jasper Cuijten - Directeur Business Development De Hypotheker
- Danny Nijhuis - COO ING Wholesale Banking
- Hans Visser - Pensioen expert
- Harold Mahadew - Distribution and InsurTech Lead


Thought leaders in de financiële sector: Jouw glazen bol kan voorlopig nog even in de kast.


Benieuwd hoe de grote denkers van onze generatie de toekomst van de financiële sector voor zich zien?

Lees het in onze artikelenreeks

De Hypotheker - Jasper Cuijten
Wereldberoemd in Nederland, De Hypotheker. Ga bij jezelf maar eens na, heb jij zelf wel eens berekend hoeveel hypotheek je kunt krijgen via de website van De Hypotheker?

Vandaag vertelt Jasper Cuijten, Directeur Business Development, over de klantreis en over de toekomst van De Hypotheker. We verklappen alvast: dat zal echt niet alleen maar het afsluiten van een hypotheek omvatten! In dit artikel vertelt Cuijten over zijn droom 'De Hypotheker Platform' en over hoe deze droom werkelijkheid gaat worden door de inzet van IT en de juiste mindset.
Pensioen expert - Hans Visser
Hans Visser, al zijn hele leven werkzaam in de pensioenwereld en van 2016 tot en met 2022 General Manager bij Zwitserleven. Visser krijgt eindeloos veel energie van de pensioen- en levenbusiness. Hij gaat voor een betere wereld en een mooier leven.
ING Wholesale Banking - Danny Nijhuis
In dit artikel uit de Thought Leader reeks leest u een fijn gesprek tussen Marlies van Sonsbeek (Managing Partner van Finaps) en Danny Nijhuis (COO van ING Wholesale Banking) waarin de ontwikkelingen in de Wholesale Banking (WB) wereld naar voren komen: Hoe ziet de wereld van vandaag eruit? Hoe ga je bijvoorbeeld om met de toenemende druk op regelgeving en met legacy? Hoe ziet de wereld van morgen eruit? Een kleine teaser, ook in de digitale wereld van morgen draait het om mensen, mensen en nog eens mensen!
Verbond van verzekeraars - Harold Mahadew
In dit artikel spreken we Harold van Verbond van Verzekeraars. Een luchtig gesprek over de verzekeringsmarkt. We spraken over ontwikkelingen en uitdagingen in de markt. Volgens Harold staan we aan de vooravond van verregaande veranderingen in verzekeringsland. Het is tijd om nieuwe technologieën te adopteren en samen te gaan werken met InsurTechs en kleine innovatieve partijen. Ontdek in dit artikel hoe jij als verzekeraar niet achter de feiten aan zal gaan lopen.

Wil je nog meer lezen?

In de onderstaande slider kun je meer lezen over hoe wij verbetering van financiële diensten toepassen in het digitale tijdperk.

Quion
Mijn Lening Inzicht
Financial Portal Solution
A dynamic self-service portal solution which provides over 250.000 consumers from 15 different labels real-time insight into their mortgage and streamlines the input and automates the processing of many workflows.
View case
ING
Artificial Intelligence
Working Capital App
An AI solution that provides ING's commercial clients with predictive insights into managing their working capital more efficiently. This application optimises their working capital and business processes by using self-learning and predictive algorithms.
View case
Rabobank
Rabo IDB
Mobile App
A mobile app that allows over 500,000 customers in Germany to access and manage their accounts.
View case
SusPens Hackathon 2021: Winner Fast Award
How Dutch Pension funds can rapidly innovate and adapt
View case
Archway
Online Reinsurance Portal
An online reinsurance portal that allows Arch Re Fac to quickly and easily create reinsurance programs based on their pricing structures and their clients' unique characteristics. This provides Arch with a one-stop-shop for management and processing
View case