Image to go with text

 

Finaps Applied Analytics

Data is het goud van de 21e eeuw, laat onze Engineers u helpen het te winnen

In een wereld waarin digitalisering de norm is, vormt data de levensader van zakelijk succes. Het besef van deze waarheid is wijdverspreid onder (top)managers. Echter, het blijft een uitdaging om deze waardevolle bron soepel toegankelijk te maken voor de gehele organisatie en om de benodigde snelheid te behalen in een dynamische omgeving. Gebrek aan organisatiebreed begrip en de juiste competenties, processen en structuren remt vaak de ontsluiting van het volledige potentieel van data.

Deze status quo is niet langer houdbaar.

Een ware transformatie naar een datagedreven organisatie is essentieel, vooral voor wie de vruchten wil plukken van AI. Dit vereist een herziening van ontwerpprincipes; het volstaat niet langer om data een plek te geven binnen de organisatie, maar het gebruik van data zelf moet het ontwerpprincipe zijn.

Image to go with text

Data als drijvende kracht achter succesvolle organisaties

Hoewel de drang om data te verzamelen, analyseren en benutten groeit, worstelt 79% van de Nederlandse bedrijven met het implementeren van een datagedreven werkwijze. Het begrijpen, gebruiken en analyseren van data vormt de grootste uitdaging voor een datagedreven cultuur. Helaas blijft een datagedreven aanpak vaak beperkt tot specifieke afdelingen zoals Finance, Sales en Marketing, wat de algehele kwaliteit van data in de weg staat.

Image to go with text

Vertrouw op Data en Algoritmen

In een wereld waar data en analyses steeds meer invloed hebben op besluitvorming, staat het vertrouwen in data-analyse onder druk. Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie de juiste data genereert, de juiste inzichten verkrijgt en waarde toevoegt op een betrouwbare manier? Finaps biedt inzichten om met vertrouwen en betrouwbaarheid om te gaan met data en analyses.

Lees hieronder meer over onze inzichten en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen helpen om optimaal te profiteren van data als motor voor groei en innovatie.

Customer cases

Behoefte aan meer diepgang?

Plan een kennismaking in, we gaan graag met je in gesprek!