Image to go with text

 

 

Event: The past, present & future of low code in Financial Services

How Rabobank conquered complexity with Mendix

Een middag gevuld met gesprekken en interactieve sessies die zich richten op het waar wel en waar niet toepassen van low-code technologie binnen verschillende afdelingen van financiële instellingen. Tijdens verschillende presentaties zullen senior stakeholders van Rabobank hun ervaringen met low code delen en tijdens de debatsessies kunnen bezoekers en experts de mogelijkheden en uitdagingen bespreken met betrekking tot digitale transformatie met low-code. We sluiten de dag af met een inspiratiesessie over low-code & AI.

 

Registreren

Finaps and Mendix are proud that Rabobank wants to share its experiences on June 13 at Mendix headquarters in Rotterdam.

Image to go with text

Leerpunten van Rabobank Wholesale & Rural

Rabobank Wholesale & Rural kreeg de opdracht om hun grotendeels handmatige en inefficiënte kredietrisicobeoordelingsproces te digitaliseren. Door digitalisering en vereenvoudiging van de workflow en automatisering van gegevensverzameling werd hun belangrijkste front-end applicatie voor de gehele Wholesale Credit Risk Journey succesvol geïmplementeerd. Daarnaast moesten nieuwe eisen met betrekking tot duurzaamheid worden aangepakt. Want hoe richt je een hoogwaardige applicatie in die de wensen van de business verbindt met een solide projectuitvoering? Hier komt low code om de hoek kijken!

Deze dag biedt een unieke kans om strategische inzichten te verkennen, te leren van senior stakeholders van Rabobank en deel te nemen aan interactieve sessies. Het is de plek om te netwerken met collega’s uit de banksector, nieuwe kennis op te doen en potentiële samenwerkingsmogelijkheden te verkennen.

Registeren

Agenda

13:30 – 13:35

Welkom & Agenda 

13:35 – 13:45

Mendix in de financiele sector

 

Door Ronald Hovius, Mendix

13.45 -14.05

Hoe vereenvoudigt Rabobank Credit & Engagement de complexiteit van bankieren?

 

Door Irene Ronner, Rabobank

In deze sessie zul je meer te weten komen over:

  • Rabobank W&R Credit & Engagement en de keuze voor low-code.
  • Waarom Mendix is geselecteerd, het overzicht van de applicatielandschap en de samenwerking tussen Rabobank, Mendix en Finaps.

2 Break-out rondes: De keuze is aan jou

Eerste ronde: In twee parallelle sessies zal Rabobank Credit & Engagement praten over het besluitvormingsproces en de implementatie van het Arrow-project. In de eerste sessie wordt de casus besproken. In de tweede sessie zullen de Business Architect en Solution Architect de architecturale principes bespreken die worden gebruikt met low-code en een interactieve dialoog leiden.

Tweede ronde: Een Debatclub wordt georganiseerd door Rabobank rondom de thema’s Simplicity en ESG. Tegelijkertijd zal er een sessie plaatsvinden over low-code. Het benutten van low-code voor bedrijfskritische toepassingen is alleen mogelijk met de overtuiging dat governance & controle volledig gedekt zijn. De Senior Product Manager van Mendix voor dit onderwerp zal delen hoe dit “out of the box” wordt gefaciliteerd.

14.15 – 15.00

Break-out ronde 1

15.05 – 15:50

Break-out ronde 2

16:00-16:30

Afsluitend

 

Interactieve samenvatting van break-out sessies ondersteund door Clarify.

Mendix Visie & Roadmap (AI) door Field CTO Menno Odijk

16.30 – 18.00

Borrel

Registreer je nu!

En neem deel aan het grootste low code voor financiele organisaties evenement van 2024

Klant Cases